Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Kruidenreis 2023 Noord-Nederland

augustus 30 - september 2

€300
kruidenreis Groningen

Woensdag 30 augustus – zaterdag 2 september 2023

We verblijven in de provincie Groningen en maken dagtrips naar de prachtige Hortus in Haren en naar de grootste kruidentuin van Nederland: de Kruidhof in Buitenpost (Fr). Daarbuiten is er ruimte voor het verkennen van de natuurlijke omgeving, of de stad Groningen. Op 31 augustus genieten we buiten van een bijzondere volle (blauwe) maan. De heen – en terugreis en het vervoer naar de tuinen is o.b.v. eigen auto, per OV of fiets. Het is mogelijk een fiets te huren in de omgeving.

Richtprijs: Eur 300,- incl. 3 overnachtingen en ontbijt, entrees en rondleiding tuinen, eenvoudig lunchpakket en kleine hapjes en drankjes op ons verblijfadres o.b.v. zelfverzorging.

Verzorging en kosten van diner/avondeten zijn niet inbegrepen. Het is mogelijk samen de avondmaaltijd op ons verblijfadres te bereiden. Ook is het mogelijk op verschillende plaatsen in de omgeving of in de stad Groningen te gaan uit eten.

Er is ruimte voor ca. 14 deelnemers. Je kunt je aanmelden door een mail te sturen naar carolien@hubertinahof.nl, o.v.v. je naam en adres en telefoonnummer. Wil hierbij aangeven of je een 2-persoonskamer wil delen?

Afwijkingen op bovenstaande zijn mogelijk, reis is in voorbereiding.

Gegevens

Begin:
augustus 30
Einde:
september 2
Kosten:
€300
Evenement Tags:
, ,

Organisator

Carolien – Hubertinahof
E-mail:
info@hubertinahof.nl

Locatie

Noord-Laren
Groningen + Google Maps