Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Open dag Hubertinahof: Pinksteren 5-6 juni

juni 5 - juni 6

Gratis

Open dag Hubertinahof: Ben je nieuwsgierig naar onze tuin of de tuincursus? Met Pinksteren (1e en 2e Pinksterdag, 5 en 6 juni 2022) is er open dag in onze tuin van 10.00 – 16.00 uur. Meld je komst s.v.p. even tevoren aan (nul_zes_10073869), of per mail.

Ongeveer elk uur is er een rondleiding en je kunt natuurlijk zelf rondkijken. Ook is er meer informatie over de cursus ‘De Natuurlijke & Eetbare tuin’.

Paarse Morgenster

Route via de Koestraat: Loop de Koestraat uit en steek de Barones van Wijmarstraat over, loop linksaf voor de InaborgTheekoepel. Loop rechtdoor en vervolg het smalle paadje aan de rechterzijde van de overloopbeek. Na het bosje aan je rechterhand van limburgs Landschap, ligt dan aan de rechterzijde het toegangspoortje naar de tuin.

Je kan ook lopen via ‘Op de Hor’. Steek de Barones van Wijmarstraat over, loop een smal paadje in, steek het bruggetje over en ga rechtsaf na de tweede beek (=overloopbeek). Aan je linkerhand ligt een beukenhaag. Loop helemaal rechtdoor aan het einde van het tuinencomplex is de toegang naar onze tuin.

Parkeren kan gratis bij parkeerterrein aan de Schans, bij het MFA aan de Lingsforterweg, bij de kerk of aan de Wal.

Gegevens

Begin:
juni 5
Einde:
juni 6
Kosten:
Gratis

Locatie

Arcen
Arcen
Venlo, Limburg Nederland

Organisator

Carolien – Hubertinahof
E-mail:
info@hubertinahof.nl