Tuincursus

8-daagse cursus bij Hubertinahof: ‘De Natuurlijke, Voedende en Helende Tuin’.

In deze cursus leer je hoe je zelf gezonde groenten, fruit en kruiden kunt verbouwen en hoe je de bodem en de planten kunt verzorgen. De cursus gaat over de biologische moestuin en principes uit de permacultuur. Ook leer je ruimte te geven aan meer natuur in je tuin. In de praktijklessen maak je zelf smakelijke, verzorgende en geneeskrachtige producten met kruiden en (wilde) planten uit de tuin.

Elke lesdag bevat een theoriedeel (in de ochtend) en een praktijkdeel (in de middag). Iedere les gaan we de tuin in en worden stekjes, zaden of plantjes gedeeld.Β  Verder wordt aandacht besteed aan het beter leren kennen van soorten planten in de tuin. Ten minste 30 soorten eetbare of geneeskrachtige planten komen aan bod.

Meer info:Β  Hubertinahof cursus: De Natuurlijke, Voedende en Helende Tuin (pdf)

De cursus die start in februari 2023 is vol geboekt. Heb je ook interesse in deze cursus?Β  Stuur een e-mail dan informeren we je wanneer deze weer plaats vindt en krijg je voorrang bij inschrijving.

 🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱
“De cursus Natuurlijke- en Eetbare Tuin van Carolien is een hele leerzame en gezellige cursus, elke les zit zowel theoretisch als praktisch vol kennis en het leuke is dat je dat meteen kunt toepassen in je eigen tuin(tje), een dikke aanrader!!
🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱

🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱
Superleuke, leerzame en goede cursus. Een aanrader!
🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱

Β