Hubertinahof Tuincursus 2023

In 2023 is er een 8-daagse cursus bij Hubertinahof in Arcen: ‘De Natuurlijke, Voedende en Helende Tuin’.

In deze cursus leer je hoe je zelf gezonde groenten, fruit en kruiden kunt verbouwen en hoe je de bodem en de planten kunt verzorgen. Ook leer je ruimte te geven aan meer natuur in je tuin. In de praktijklessen maak je zelf smakelijke, verzorgende en geneeskrachtige producten met planten uit de tuin.

Elke lesdag bevat een theoriedeel (in de ochtend) en een praktijkdeel (in de middag). Iedere les gaan we de tuin in en worden stekjes, zaden of plantjes gedeeld.Β  Verder wordt aandacht besteed aan het beter leren kennen van soorten planten in de tuin. Ruim 30 soorten eetbare of geneeskrachtige planten komen aan bod.

-> Uitgebreide informatie over deze cursus met het volledige programma vind je hier (klik op de link):Β  Hubertinahof cursus 2023: De Natuurlijke, Voedende en Helende Tuin (pdf)

 🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱
“De cursus Natuurlijke- en Eetbare Tuin van Carolien is een hele leerzame en gezellige cursus, elke les zit zowel theoretisch als praktisch vol kennis en het leuke is dat je dat meteen kunt toepassen in je eigen tuin(tje), een dikke aanrader!!
🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱

🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱
Superleuke, leerzame en goede cursus. Een aanrader!
🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱

Β