Cursussen

Cursus: ‘Tuinieren op het ritme van de seizoenen’

In 2025 staat weer een nieuwe cursus gepland: ‘Tuinieren op het ritme van de seizoenen’. De cursus gaat over natuurlijk tuinieren en de betekenis van de seizoenen. De cursus is in Arcen en bestaat uit acht middagen. Elk kwartaal zijn er twee lessen. De cursus begint in februari 2025.

Thema’s zijn: je tuin als ecosysteem, de rol van de bodem – (on)kruiden en (plaag)dieren, intelligentie van planten, je tuinplan, planten vermeerderen, planten en bomen herkennen. We gaan elke lesmiddag naar buiten en staan stil bij allerlei seizoensfenomenen in de natuur. We vieren samen elk seizoen. Deze cursus zal je verrassen!

Praktische zaken

De vaste lesdagen en exacte lesdata worden bij aanvang van de cursus in onderling overleg met de cursisten vastgesteld. Vooralsnog wordt uitgegaan van of woensdagmiddagen of vrijdagmiddagen van 13.00 – 17.00 uur. Je ontvangt een handout van het lesmateriaal en koffie en thee is inbegrepen. De kosten van deze cursus bedragen 280,- (35,- per middag).

Aanmelden

Je kunt je belangstelling voor deze cursus en je voorkeur voor de woensdag of vrijdag kenbaar maken door een mail te sturen. Meer info: Carolien Hendrix, tel. nulzes 100 738 69 of carolien@hubertinahof.nl